aneb jak to ta babička tenkrát vařila. Romana Vaňka, řaditele Pražského kulinářského institutu, nemusíme dlouze představovat. Většina z nás si ho představí jako velkého obhájce české poctivé kuchyně v pořadu Peklo na talíři, které má v současné době velkou popularitu. Do rukou se Vám dostává již několikátý dotisk nejprodávanější kuchařky současnosti - Poklady klasické české kuchyně. Ačkoli nejde o první publikaci a kuchařku z dílny Romana Vaňka, jde o jeden z nejpovedenějších moderně a precizně... Celý popis

Koupit za 390 Kč
  • Od nejoblíbenějších
  • Od nejlevnějších
  • Od nejdražších
Zobrazit další nabídky

Popis

aneb jak to ta babička tenkrát vařila. Romana Vaňka, řaditele Pražského kulinářského institutu, nemusíme dlouze představovat. Většina z nás si ho představí jako velkého obhájce české poctivé kuchyně v pořadu Peklo na talíři, které má v současné době velkou popularitu. Do rukou se Vám dostává již několikátý dotisk nejprodávanější kuchařky současnosti - Poklady klasické české kuchyně. Ačkoli nejde o první publikaci a kuchařku z dílny Romana Vaňka, jde o jeden z nejpovedenějších moderně a precizně sestavených průvodců každého kuchaře - ať už profesionála nebo amatéra - na klasickou českou kuchyni. Kuchařku Romana Vaňěk sestavil spolu se šéfkuchařem Prakulu Václavem Fričem a Zdeňkem Marcínem a můžete se těšit na 200 receptů, připracovaných krok po kroku, včetně oblasti jako je česká klasická pekařina, na které Vaněk spolupracoval s vynikajícím pekařem Martinem Hanusem. Moderně pojatá kuchařka se cení i z pohledu estetického. Moderní vzhled, postup krok za krokem a vše doplněné fotografiemi, které umocňují požitek z pouhého čtení a pomáhá čtenáři přestavit si na finální pokrm z kvalitní české kuchyně. Předmluvu Pokladů napsali obhájci české gastronomie jako je Jaroslav Sapík, Jitka Rákosníková - šéfredaktorka časpopisu F.O.O.D. nebo kníže Karel Schwarzenberg. A na co se můžete těšit? Vašek "šáhl" opravdu do kuchyní našich babiček: poctivé hovězí polévky huspeniny škvarky utopence řízek s bramborovym salátem koprovku, rajskou, svíčkovou, šípkovou tatarák jehněčí vepřové, telecí vnitřnosti, drůbež, divočinu ryby krupicovou kaši, koláče až po vánoční cukroví a další recepty Recepty najdeme v nové knize Poklady klasické české kuchyně jak složitější, tak zcela základní včetně velmi zdařile zpracovaných tipů, všechny jsou ale zpracovány pečlivě a přehledně tak, aby byly čitelné a hlavně proveditelné doslova pro každého.
Zobrazit více

Parametry

Rok vydání 2023
Nakladatelství Prakul Production, s.r.o.
Autor Roman Vaněk, Jana Vaňková
Počet stran 192
Výrobce Prakul
Vazba Pevná bez přebalu matná
Jazyk české
Váha 1244 gramů
ISBN 978-80-87737-67-5
Zobrazit více parametrů