aneb jak to ta babička tenkrát vařila. Romana Vaňka, řaditele Pražského kulinářského institutu, nemusíme dlouze představovat. Většina z nás si ho představí jako velkého obhájce české poctivé kuchyně v pořadu Peklo na talíři, které má v současné době velkou popularitu. Do rukou se Vám dostává již několikátý dotisk nejprodávanější kuchařky současnosti - Poklady klasické české kuchyně. Ačkoli nejde o první publikaci a kuchařku z dílny Romana Vaňka, jde o jeden z nejpovedenějších moderně a precizně... Celý popis
Koupit za 390 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Poklady klasické české kuchyně - Roman Vaněk - 22x30, Sleva 69%
Doprava:
69 Kč
Skladem
390 Kč
Koupit za 390 Kč
Poklady klasické české kuchyně aneb Jak to ta babička tenkrát vařila - Roman Vaněk
Doprava:
29 Kč
Skladem
446 Kč
Koupit za 446 Kč
Poklady klasické české kuchyně
Doprava:
69 Kč
Skladem
373 Kč
Koupit za 373 Kč
Poklady klasické české kuchyně
Doprava:
69 Kč
Skladem
376 Kč
Koupit za 376 Kč
POKLADY KLASICKÉ ČESKÉ KUCHYNĚ - Vaněk Roman
Doprava:
79 Kč
Skladem
437 Kč
Koupit za 437 Kč
Popis
aneb jak to ta babička tenkrát vařila. Romana Vaňka, řaditele Pražského kulinářského institutu, nemusíme dlouze představovat. Většina z nás si ho představí jako velkého obhájce české poctivé kuchyně v pořadu Peklo na talíři, které má v současné době velkou popularitu. Do rukou se Vám dostává již několikátý dotisk nejprodávanější kuchařky současnosti - Poklady klasické české kuchyně. Ačkoli nejde o první publikaci a kuchařku z dílny Romana Vaňka, jde o jeden z nejpovedenějších moderně a precizně sestavených průvodců každého kuchaře - ať už profesionála nebo amatéra - na klasickou českou kuchyni. Kuchařku Romana Vaňěk sestavil spolu se šéfkuchařem Prakulu Václavem Fričem a Zdeňkem Marcínem a můžete se těšit na 200 receptů, připracovaných krok po kroku, včetně oblasti jako je česká klasická pekařina, na které Vaněk spolupracoval s vynikajícím pekařem Martinem Hanusem. Moderně pojatá kuchařka se cení i z pohledu estetického. Moderní vzhled, postup krok za krokem a vše doplněné fotografiemi, které umocňují požitek z pouhého čtení a pomáhá čtenáři přestavit si na finální pokrm z kvalitní české kuchyně. Předmluvu Pokladů napsali obhájci české gastronomie jako je Jaroslav Sapík, Jitka Rákosníková - šéfredaktorka časpopisu F.O.O.D. nebo kníže Karel Schwarzenberg. A na co se můžete těšit? Vašek "šáhl" opravdu do kuchyní našich babiček: poctivé hovězí polévky huspeniny škvarky utopence řízek s bramborovym salátem koprovku, rajskou, svíčkovou, šípkovou tatarák jehněčí vepřové, telecí vnitřnosti, drůbež, divočinu ryby krupicovou kaši, koláče až po vánoční cukroví a další recepty Recepty najdeme v nové knize Poklady klasické české kuchyně jak složitější, tak zcela základní včetně velmi zdařile zpracovaných tipů, všechny jsou ale zpracovány pečlivě a přehledně tak, aby byly čitelné a hlavně proveditelné doslova pro každého.
Parametry
Rok vydání | 2023 |
Nakladatelství | Prakul Production, s.r.o. |
Autor | Roman Vaněk, Jana Vaňková |
Počet stran | 192 |
Výrobce | Prakul |
Vazba | Pevná bez přebalu matná |
Jazyk | české |
Váha | 1244 gramů |
ISBN | 978-80-87737-67-5 |